Warning: getimagesize(http://www.smartnews.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/smartnews.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ds001/smartnews.com.ua/www/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону

6 грудня в Червоноградському дошкільному навчальному закладі №18 на педагогів-дошкільників чекала приємна й пізнавальна зустріч з автором методики “Розвивальне читання” Людмилою Шелестовою.

До слова, такий навчальний семінар пані Людмила проводить на Львівщині вперше. Відтак, керівництву 18-го садка довелось докласти чимало зусиль, аби авторка унікальної методики  провела практикум саме в Червонограді

Навчити дитину читати легко – переконана науковець і практик, доктор педагогічних наук і автор унікальної методики розвивального читання для дошкільнят Людмила Шелестова.

Малечі таке навчання до вподоби, запевняють педагоги, відтак вже близько  130 тисяч малюків опанували читання саме за цією методикою.

Адже вона полягає в тому, аби розвинути в дитині цікавість і навики до читання через ігрову форму та розваги.

У Червонограді  за авторською методикою Людмили Шелестової доволі активно працюють чотири садочки, решта дошкільних закладів – використовують її елементи. Зокрема, у садочку №18, вже кілька років діток навчають читати відразу по складах, і варто зауважити, що результатами  задоволені і батьки, і вихователі, розповідає методист Світлана Петрашкевич

Аби створити чудовий передсвятковий настрій, і вихованці «Кораблика», і колектив педагогів приготували для гостей приємний подарунок.

В рамках навчального семінару, червоноградські педагоги мали нагоду не лише дізнатися про останні інноваційні методики навчання, нові підручники та аторські розробки, а й отримати відповіді на власні запитання та поспілкуватися з пані Людмилою у дружньому колі однодумців.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.