SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
7-річна дівчинка з Горохова Юля Тимощук потребує допомоги. На лікування раку крові потрібно більше 5 мільйонів гривень

Допис про допомогу на своїй сторніці опублікувала мама дівчинки Вікторія Тимощук;

“ЯК ТАК? ЗА ЩО?!!!Моє миле, рідненьке котенятко, я незнаю, що чекає нас завтра, але я вірю!!! Що Бог нам допоможе і вбереже, а Богородиця, заступниця всіх діток, зцілить тебе. Поки ти спиш, я молюся за тебе!!! Моя душа розбита. Я досі вірю, що це тільки страшний сон і він пройде. Поки що ми робимо все можливе, щоб це все пройшло і ти знову була щасливою здоровою дівчинкою. Ніхто не помічає біди, допоки вона не увірветься в дім. І змиритись з цим не можливо, ти хочеш зробити все, але ще все не розумієш і не знаєш, куди бігти, де шукати порятунок і як врятувати свою дитину!

Дорогі люди. У нас сталась велика біда. У нашої донечки Юлі діагностували рак крові. Ми шукаємо можливість лікування за кордоном. Наразі ми отримали найшвидшу згоду від Ізраїлю, тому плануємо їхати лікуватись туди. Ми не знаємо точної вартості, але була озвучена початкова сума 150- 200 тис. євро. Як тільки клініка озвучить точні цифри, ми одразу повідомимо Вам усім.

Я БЛАГАЮ, ДОРОГІ ЛЮДИ, ДОПОМОЖІТЬ ТЕПЕР І МОЇЙ ДИТИНІ, як допомагали сотням хворих людей. Ми мусимо рятувати життя, але не маємо на це грошей. Моя крихітка.. Дивитись, як ти прачеш від болю – серце розриваєця, душа болить.

Ти кожного дня запитуєш, коли ми додому, а я не маю що сказати, тому що зараз це навіть ще не початок((( Щоб розпочати боротьбу і дати тобі шанс жити, ми мусимо зібрати гроші. Дякую наперед усім, хто відгукнеться і не пройде мимо. Прошу молитов, а також репост, розголошення. Ми самі без вас не справимось.

Карта, на яку можна відправляти допомогу:
4441 1144 0081 2051 Моно Банк тато Тимощук Олександр
4149609006227484 Приват банк Тимощук Вікторія.
5457 0822 7493 2743 Приват банк Тимощук Олександр.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.