SmartNews

головні новини Червонограда, Сокаля та регіону
12 років тюрми світить сокальчанам віком 17, 19 та 22 роки за розповсюдження та продаж наркотиків

1 жовтня слідчі повідомили про підозри учасникам злочинної групи – розповсюджувачам наркотиків у Сокальському районі. Про це йдеться в повідомленні Поліції Львівської області.

Трьох зловмисників, жителів міста Сокаль віком 17 та 19 років, а також 22-річного мешканця району, викрили слідчі відділу розслідування особливо небезпечних злочинів (детективи) слідчого управління спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили правоохоронці, підозрювані, учасники організованої злочинної групи, створеної з метою розповсюдження наркотичних засобів та психотропних препаратів, а саме – «канабісу» та «амфетаміну» на території району, мали розподілені обов’язки – вони купували наркотики, фасували їх та збували, роблячи «закладки» та використовуючи для цього мережу Інтернет.

Під час досудового розслідування поліцейські задокументували факти розповсюдження наркотичних засобів та психотропів, а також вилучили «канабіс» та «амфетамін».

Слідчі повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.Досудове розслідування триває.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.